UOB Ensenyament signarà el Segon Acord Marc

UOB diu sí a l'acord marcLlicència Creative Commons CC BY-NC-SA 4.0 by UOB
Extracte resum de l’enquesta formalitzada amb Google Forms.

L’afiliació d’UOB Ensenyament ha donat el vistiplau a la signatura del Segon Acord Marc per part del sindicat. Amb un 81,6% de vots favorables l’afiliació d’UOB Ensenyament s’ha posicionat a favor de signar-ho.
Amb aquesta signatura el sindicat formarà part de la comissió de seguiment i de la subcomissió del Pla d’infraestructures a més d’accedir a la reunió de control de l’evolució de les ràtios el segon trimestre de cada curs.
Conscients de la responsabilitat i compromís que assumim amb el col·lectiu docent des d’UOB Ensenyament vetllarem perquè la conselleria d’educació que surti de les eleccions autonòmiques de maig compleixi fil per randa els acords assumits pel Govern de les Illes Balears amb els docents. Ens hi trobaran ferms i amb el calendari en mà!

Com ja hem dit en alguna ocasió, l’assumpció d’aquest acord no implica cap renúncia en les reivindicacions assumides en el programa electoral amb el qual ens vàrem presentar a les eleccions del passat 1 de desembre de 2022. El que ens marcarà aquest Segon Acord Marc serà un full de ruta per desplegar i implementar tot un seguit de millores sociolaborals per als propers quatre anys.