El nostre equip d’alliberats/des

Ignasi Palmer Forés
Coordinador UOB Ensenyament

Llicenciat en Filosofia i Lletres (secció Geografia i Història) per la UIB, integrat a l’equip de treball d’UOB Ensenyament des del curs 2021-22. Professor de secundària de l’especialitat de Geografia i Història des de l’any 2002, va impartir docència a l’IES Bendinat des d’aquest any fins al 2021. Allà, fou professor i coordinador del programa de doble titulació Batxibac (acord amb el Govern francès) des del 2013 fins a la seva incorporació a l’equip d’UOB.

Albert Bonnín Màdiko
Sotscoordinador UOB Ensenyament

Titulat en Enginyeria Tècnica Industrial per la UIB, pertany a UOB Ensenyament des del curs 2020-21. Funcionari de carrera en l’especialitat de Sistemes Electrotècnics i Automàtics. Ha impartit docència en el CFGS de Sistemes Electrotècnics i Automàtics; el CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques; i, a Secundària, a l’assignatura de Tecnologia, a diferents IES de l’illa de Mallorca durant la seva carrera professional.

Yolanda Delgado Paredes

Llicenciada en Humanitats i Diplomada en Turisme, forma part de l’equip d’UOB Ensenyament des del 2019. Funcionària de carrera en l’especialitat de Llengua Castellana i Literatura. Durant la seva carrera professional, ha impartit docència a diferents centres de Menorca i Eivissa, a diferents nivells i especialitats, i també ha estat docent d’Italià al cos d’EOI.

Isabel Farelo Moyà

Graduada en Educació Primària amb la menció de Pedagogia Terapèutica i Audició i Llenguatge per la UIB i Graduada en Pedagogia per la UNED. Pertany a UOB Ensenyament des del curs 2020-21. Funcionària de carrera de Pedagogia Terapèutica. Ha desenvolupat la seva funció docent a diferents IES de l’illa d’Eivissa.

Maria Carmona Roca

Diplomada en Magisteri de Primària, especialitat en Educació Física per la UIB, pertany a UOB Ensenyament des del curs 2020-2021. Interí docent del cos de mestres, ha desenvolupat el càrrec de tutoria, i ha impartit docència en l’especialitat d’Educació Física a diferents CEIP’s durant la seva carrera professional.

Sonia Moll Bosch

Titulada en Administració i Direcció d’Empreses i Magisteri d’Educació Primària, pertany a UOB Ensenyament des del curs 2021-22. Funcionària de carrera en l’especialitat d’Economia. Ha impartit docència a Secundària i en els cicles formatius de la família d’Administració a diferents IES de totes les illes (excepte, Formentera) durant la seva carrera professional.

Tomeu Carbonell Crespí

Diplomat en Disseny per l’Escola Superior d’Arts de València, pertany a UOB Ensenyament des del curs 2022-23. Funcionari de carrera en l’especialitat de Disseny de moda, té una llarga trajectòria professional en el món de la moda nacional i internacionalment, ha desenvolupat el càrrec de secretari a l’Escola d’Art d’Eivissa i ha impartit docència a l’Escola Superior de Disseny de Palma durant vuit cursos escolars en l’especialitat de Moda.

Aina Freitas Cortès

Titulada en Administració i Direcció d’Empreses, Ciències Empresarials i Tècnica Superior en Administració i Finances. Pertany a UOB Ensenyament des del curs 2022-23. Funcionària de carrera en l’especialitat de Formació i Orientació Laboral. Ha impartit docència en els cicles formatius de la família d’Administració, així com a Secundària a diversos IES de l’illa de Menorca.

Gabriel Vives Ferrer

Llicenciat en Història per la Universitat de les Illes Balears, on també cursà el Màster en Formació del Professorat i el Màster en Patrimoni Cultural: Investigació i Gestió; a més, cursà el Màster en Història Antiga del Mediterrani a la Universitat Oberta de Catalunya. Ha treballat a diversos centres de secundària com a professor de Geografia i Història i forma part d’UOB Ensenyament des del curs 2023-24. Ha publicat diversos articles a revistes científiques i és coautor del llibre ‘Magaluf, més enllà del mite’.

Yasmina Marín Mas

Graduada en Físiques per la UIB, pertany a UOB Ensenyament des del curs 2023-24. Funcionària de carrera en l’especialitat de Sistemes i Aplicacions Informàtiques, ha desenvolupat el càrrec de Coordinadora TIC durant cinc cursos escolars, i ha impartit docència en Informàtica, Matemàtiques i Tecnologia i Digitalització a diferents IES durant la seva carrera professional.

Josep Torres Mesquida

Titulat en Enginyeria Tècnica Industrial en l’especialitat d’electricitat per la UPC de Barcelona. Funcionari de carrera en l’especialitat de Tecnologia. Forma part d’UOB Ensenyament des del curs 2023-24, després d’haver rodat com a docent per diferents centres de secundària de Mallorca, Eivissa i Menorca durant la seva carrera professional.

Elisabet Llobet Buscató

Diplomada en Educació Infantil i Tècnica Superior d’Educació Infantil. Pertany a UOB Ensenyament des del curs 2023-24. Funcionària de carrera des del 2006 en l’Especialitat d’Educació Infantil. Ha impartit docència a centres d’Educació Infantil i Primària a l’illa d’Eivissa durant la seva carrera professional.

Bernat Rosselló Enrich

Graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la UIB. Màster del professorat per la UNED. Pertany a UOB Ensenyament des del curs 2023-24. Docent interí. Ha impartit docència en cicles formatius i en certificats de professionalitat.

Xavier Llobet Buscató

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i diplomat en Magisteri d’Educació Física. Pertany a UOB Ensenyament des del curs 2023-24. Funcionari de carrera des del 2023 en l’especialitat d’Educació Física en el cos de primària. Ha impartit docència a centres d’Educació Infantil i Primària, Secundària i centres de menors a les illes d’Eivissa i Gran Canària durant la seva carrera professional.