Quins són els nostres principis bàsics?

Defensa dels treballadors docents

UOB Ensenyament té per objectius primordials aconseguir tot allò que pugui ser beneficiós per al col·lectiu docent: estabilitat, retribucions justes, càrregues de treball adequades, formació gratuïta, dignitat en l’exercici de la professió i llibertat a l’hora de desenvolupar la seva activitat.

Escola pública 

UOB Ensenyament  defensa una escola pública i de qualitat perquè entén que és l’únic sistema que garanteix la igualtat d’oportunitats i la inclusió.

Escola en català

UOB Ensenyament  entén que la defensa del català a l’escola és fonamental i és la millor forma d’assegurar la supervivència de la llengua i la integració dels nouvinguts. 

Principi assembleari

UOB Ensenyament  es regeix pel principi d’organització en assemblea i defuig les jerarquies rígides i de tarannà despòtic. 

No perpetuació en els càrrecs

UOB Ensenyament no permet que els càrrecs sindicals s’eternitzin perquè entén que no s’ha de perdre el contacte amb la realitat del dia a dia a les aules. 

Finançament a través dels afiliats i afiliades

UOB Ensenyament no mercadeja amb cursos de formació ni traeix els seus principis per tractes de favor de la Conselleria ni per generar més ingressos. La nostra força són els afiliats i afiliades.