La baremació del procés d’estabilització, impartició d’activitats de formació i RLT.

Mesa sectorial extraordinàriaLlicència Creative Commons CC BY-NC-SA 4.0 by UOB

15 de febrer de 2023

Avui dematí ha tengut lloc la Mesa Sectorial d’Educació amb l’ordre del dia següent: 

  1. Autorització per superar 75 hores a l’any per a la impartició d’activitats de formació del professorat relacionades amb els currículums LOMLOE

En aquest punt ens han dit que per l’alta demanda de docents que es volen formar, i el poc nombre de formadors disponibles, hi ha la necessitat de modificar a l’alça el límit normatiu de 75 hores anuals, sobrepassat el qual ja seria necessari demanar compatibilitat.

A la seva intervenció, UOB Ensenyament, ha volgut remarcar que la implantació de la LOMLOE ha estat precipitada i que aquesta proposta és la constatació de què la feina no s’ha fet bé. Recordem que UOB va demanar un calendari adequat, amb temps i forma i, estant en contra de la LOMLOE, no hem votat a favor d’aquesta formació massiva i precipitada.

2. Proposta d’aprovació de la RLT del personal funcionari docent al servei de l’Administració de la CAIB.

Són les places que pertanyen a la plantilla orgànica ja publicada el passat mes de gener. L’augment és de 997 places, les que pertanyen a Secundària són 617 i les restants a Primària.

3. Informació sobre el procés d’estabilització.

La informació més important és que avui es publicarà a la pàgina web de la Direcció General de Personal Docent la baremació del concurs de mèrits amb el llistat d’admesos i dels exclosos (annex II). Dins el llistat d’admesos es podran donar 3 casuístiques:

  • Admesos en totes les comunitats on han optat.
  • Admesos en altres comunitats però no a les Illes Balears, per no tenir el requisit lingüístic.
  • Admesos a les Illes però exclosos d’altres CCAA (Exemple: Exclòs a València per no tenir el requisit lingüístic de la Comunitat Valenciana).

Paral·lelament, dins el portal de l’aspirant d’estabilització, l’aspirant podrà veure totes les seves sol·licituds i podrà consultar:

  • El llistat global de tots els admesos amb la seva baremació.
  • Llistat global per especialitat (sempre ordenat alfabèticament i només de les Illes).
  • El barem de la seva sol·licitud o sol·licituds realitzades.

A la vegada, s’obrirà el tràmit per esmenar les causes d’exclusió, que romandrà obert fins el 2 de març, inclòs.