El valor de ser-hi! UOB Ensenyament amplia les causes d’exclusió dels tribunals

Causes exclusió tribunal concurs oposició ordinariLlicència Creative Commons CC BY-NC-SA 4.0 by UOB

Tal i com informàvem ahir en el resum de la Mesa Sectorial Extraordinari, fidels a les nostres reivindicacions històriques en les circumstàncies que permeten excloure a membres dels tribunals d’oposició, vàrem mantenir un altre any les reivindicacions que havíem fet en aquest sentit:

  • Haver estat membre del tribunal en un o més dels tres cursos anteriors (parcialment estimada)
  • Haver estat tribunal alguna vegada a partir dels 55 anys. (parcialment estimada)
  • Tenir un fill/a menor de 3 anys.

Idò bé, aquestes 3 reivindicacions, han estat considerades per part de Personal Docent i s’han inclòs en les normes que han regit el sorteig celebrat avui dematí!

En la Resolució per la qual es determinen les normes que regeixen el sorteig per a designar els vocals dels tribunals que es va publicar ahir horabaixa s’han inclòs les circumstàncies:

  • Que actualment es trobin en situació de permís de naixement de fill, d’adopció, de guarda amb finalitats d’adopció i d’acolliment o tenguin un fill menor de tres anys en data 03/06/2023.
  • Que hagin actuat com a membre de tribunal en el concurs oposició de l’any 2020 o 2022, excepte que sigui necessari recórrer a aquestes persones per poder conformar els tribunals.
  • Que hagin actuat com a membre de tribunal en el concurs oposició de l’any 2018, 2019, 2020 o 2022 i tenguin 55 anys o més, excepte que sigui necessari recórrer a aquestes persones per poder conformar els tribunals.

Conscients de la dificultat que representa moure un punt o una coma en resolucions que són molt estables, des d’UOB Ensenyament estam ben satisfets d’aquesta fita que farà que molts companys i companyes no vegin augmentada la seva càrrega de feina ja de per si sobredimensionada en un curs tan excepcional i surrealista com l’actual.