Comissions de serveis, Vaccinació personal CEPA, ROC i Calendari Escolar

 

Circular 229/2021

COMISSIONS DE SERVEIS

Tipus Termini sol·licituds Normativa Novetats
General Del 24 al 31 de maig de 2021 Enllaç al BOIB Gràcies a la petició d’UOB, es crea la possibilitat que els dos cònjuges o membres d’una parella estable formada per dos funcionaris de carrera puguin sol·licitar la comissió de serveis per motius de conciliació familiar i laboral.
Camps d’aprenentatge Del 16 d’abril al 5 de maig de 2021 Enllaç al BOIB La plaça tindrà una durada de quatre anys amb una avaluació intermèdia al segon any.
Es tindran en compte els mèrits, el projecte i, com a novetat, l’entrevista.
Serveis educatius especialitzats Del 18 d’abril al 2 de maig de 2021 Enllaç al BOIB Durada de quatre anys amb una avaluació al segon any treballat.
Es tindran en compte els mèrits, el projecte i l’entrevista.
Centres de professorat Del 16 d’abril al 5 de maig de 2021 Enllaç al BOIB No hi ha novetats.
Assessors Tècnics Docents Del 4 al 17 de maig de 2021 Enllaç al BOIB Es treuen a concurs 39 places. Des d’UOB ens mantindrem a l’aguait per a que aquests processos es desenvolupin d’acord amb els principis de transparència i meritocràcia que sempre hem defensat i no es torni al modus operandi anterior al 2018.

Recordeu que totes les sol·licituds es fan de forma telemàtica i per poder accedir al tràmit telemàtic és imprescindible disposar de certificat digital, cl@ve pin o cl@ve permanent en totes les comissions excepte la general que es pot fer amb usuari de la CAIB.

UOB ENSENYAMENT ACONSEGUEIX QUE ES VACCINI EL PERSONAL DELS CEPA I SEGUEIX LLUITANT PER LA VACCINACIÓ DEL PERSONAL DE LES EOI I DE LA RESTA D’ENSENYAMENTS DE RÈGIM ESPECIAL

A instàncies d’UOB Ensenyament, el passat dimarts 13 d’abril Més per Menorca i El Pi, en la seva intervenció parlamentària, han demanat la vaccinació de tots els docents.

Després de les reiterades peticions d’UOB Ensenyament a Educació i a Salut, dilluns dia 12, la Conselleria d’Educació va passar el llistat de tots els docents que treballen als CEPA a Conselleria de Salut per tal de passar a ser vaccinats.

UOB Ensenyament seguirà demanant que els docents de les EOI i la resta d’ensenyaments de règim especial també siguin vaccinats a fi de garantir les condicions de seguretat sanitària per a totes les companyes i companys i assegurar unes mateixes condicions de treball i d’ensenyament per a tots els centres.

ROC

  • El passat dilluns 15 de març, la Direcció General de Planificació i Centres ens va fer arribar l’esborrany del nou ROC que pretén aprovar Conselleria.
  • A diferència de l’anterior ROC (2002) aquest nou ROC servirà tant per Primària com per Secundària.
  • Des d’UOB Ensenyament considerem molt important la participació de tots els docents en el procés d’exposició pública del nou ROC, ja que aquest document és el que veritablement regula el dia a dia en els nostres centres i suposa una concreció de la legislació estatal.
  • Documentació
  • Podeu enviar les vostres aportacions d’esmenes a ensenyament@uob.cat fins dimarts 27 d’abril a les 14:00h.
  • Recordam la reunió bilateral amb la DG de Planificació i Centres aquí.

CALENDARI ESCOLAR

Dijous dia 15 d’abril es va publicar el Calendari Escolar per al proper curs 2021-2022: