UOB reclama que s’estenguin els contractes d’interins a 31 de juliol

 

Circular 193/2020 – 1

Atès que la Resolució del Protocol per a la fase 3 de la desescalada estableix que:

  • «A partir de l’1 de juliol, la preparació del curs 2020-2021 podrà continuar de manera no presencial fins al 31 de juliol

i que es preveu que aquestes tasques es generalitzaran a tots els centres, Unió Obrera Balear reclama a la Conselleria d’Educació que estengui el contracte fins a dia 31 de juliol de 2020 als interins que cessen el 30 de juny, per poder dur a terme les tasques de preparació del curs 2020-2021.

Oferim aquest model de reclamació per si es vol presentar la reclamació a títol individual. S’ha de dur al registre de la Conselleria.

Recordam que també oferim un model de reclamació en el mateix sentit específic per a FP.

Recordam també que si heu fet 5,5 mesos de feina amb contracte fins a 30 de juny, i voleu reclamar extensió de contracte a 31 d’agost a tots els efectes (o a la data de reincorporació del titular, si es produeix entre l’1 de juliol i el 31 d’agost) ens podeu escriure a ensenyament@uob.cat.

12.6.2020