UOB reclama que els ordinadors per als alumnes es lliurin a domicili

UH, 3.4.2020

Circular 178/2020

COMUNICAT DE PREMSA

Unió Obrera Balear, sectorial d’Ensenyament, reclama a la Conselleria d’Educació que reparteixi els ordinadors a domicili als alumnes que no en tenen, i que no es lliurin en mà als centres com es va fer amb les targetes menjador, amb el consegüent risc de contagi.

Segons va informar la directora general de Primera infància a la Comissió paritària de prevenció de riscos laborals, que es va reunir divendres passat per videoconferència, en el cas de Menorca una empresa repartirà a domicili els ultraportàtils que ha adquirit Educació i explicarà a les famílies com funcionen. UOB reclama que aquest model de distribució s’estengui a la resta d’illes, com a mesura sanitària i per facilitar l’ús dels equips als alumnes.

Pel que fa als ordinadors dels centres que s’hagin de cedir a les famílies, proposam que siguin recollits i lliurats a domicili de la mateixa manera.

UOB també recorda que el treball telemàtic amb els alumnes no seria possible sense els ordinadors, telèfons i connexions d’internet particulars dels docents, sense que rebem cap mena de compensació o reconeixement per part de la Conselleria. 

Palma, 21 d’abril de 2020