UOB insta oficialment Educació a impedir la ingerència de la ‘Gestapo’ de Vox als centres educatius

 

Atès que ja ha passat gairebé un mes d’ençà que el grup d’extrema dreta ‘Vox’ va demanar autorització al Parlament de les Illes Balears per entrar als centres educatius, i que el Govern encara no s’hi ha pronunciat, Unió Obrera Balear, sectorial d’Ensenyament, ha reclamat oficialment al conseller d’Educació, Martí March Cerdà, que denegui la sol·licitud amb base a l’article 15.5 del Reglament del Parlament, pel qual el Govern pot denegar als diputats “per raons fonamentades la visita a determinades dependències”.

Exigim que la denegació es faci efectiva el més aviat possible, davant l’alarma social que ha generat l’anunci de l’extrema dreta d’enviar comissaris polítics a fiscalitzar l’activitat docent, com si fossin la Gestapo, la policia estalinista o la inquisició espanyola. Per responsabilitat i per respecte a la comunitat educativa, el Govern no pot continuar guardant silenci.

Recordam que ja vam fer aquesta reclamació de forma pública el 18 de setembre.