Fons social: continua la presa de pèl!

A la mesa general del passat 12 de juliol no es va tractar l’actualització del decret de fons social del personal docent, en contra del compromís verbal comunicat el 22 de juny a Personal Docent pel director general de Funció Pública, Pedro J. Jiménez Ramírez (a la foto devora la consellera d’Hisenda, Catalina Cladera).

Com ens temíem, l’anunci de dur la proposta de modificació a la mesa general, en lloc de treure un esborrany de nou decret juntament amb Educació com estava previst, no ha estat més que una nova maniobra dilatòria per evitar l’equiparació dels drets dels docents amb el personal de sanitat i serveis generals.

Per curar-nos en salut, quan Personal docent anuncià en mesa sectorial la convocatòria de la mesa mesa general, el 10 de juliol, vam registrar una petició perquè s’incorporàs a l’ordre del dia el fons social docent. Per tant Funció Pública no pot al·legar “oblit”.

Crida l’atenció el silenci dels sindicats UGT, CCOO, i STEI, amb representats del sector docent a la mesa tal com es pot veure a la foto. Podeu estar segurs que si UOB tingués presència en aquest organisme les coses haurien anat d’una altra manera!

Recordam AQUÍ tot el que ens perdem per culpa de la inacció de l’administració i l’aquiescència dels sindicats UGT, CCOO i STEI, juntament amb CSI-F, SIMEBAL i FSES.

 UH, 15 de maig de 2018