STEI i CCOO: assemblees i concentracions a Sanitat, enquestes telemàtiques a Educació

La suspensió de la carrera professional ha caigut com una bomba entre els companys de Sanitat i el sector públic. Avui llegim al diari Última Hora que els sindicats de la Mesa Sectorial de Sanitat comencen una ronda d’assemblees i concentracions a Son Llàtzer, mentre els treballadors de l’Ibavi i l’IBISEC han presentat una demanda contenciós-administrativa contra el Govern per la seva exclusió de la carrera professional en temps de Bauzá.

Tot això passa quan avui, a les 18h, està previst que STEI i CCOO, sindicats també presents a la Mesa de Sanitat, signin l’oferta de la Conselleria d’Educació, que entre altres renúncies dóna per bona la suspensió dels sexennis al mateix temps que la carrera professional. Ja ens explicaran per què a Sanitat mobilitzen els companys amb assemblees presencials i en canvi a Educació liquiden la decisió amb enquestes telemàtiques que no permeten el debat, la crítica, l’intercanvi d’informacions i propostes, etc.

Recull de premsa: