Places en comissió de serveis a l’IEDIB

Institut d'Ensenyaments a distànciaLlicència Creative Commons CC BY-NC-SA 4.0 by UOB

5 de maig de 2023

Ahir al matí es va reunir la Mesa Sectorial d’Educació amb caràcter ordinari per tractar la proposta d’esborrany de resolució de convocatòria pública, per cobrir, en comissió de serveis places de l’IEDIB.

Per part de la Conselleria d’Educació assistiren a la mesa la directora general de Personal Docent, Rafaela Sánchez, el cap de servei de Secundària, Marco Alarcón, i el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante.

La resolució és pràcticament idèntica a la del curs anterior, només es produeixen dos canvis: el primer, és que tècnicament no es pot assignar una comissió de serveis si no és a una plaça de jornada sencera, i per això, les places de jornada parcial, s’anomenen ara de complement d’horari. El segon, que per a harmonitzar amb les comissions generals, s’ha canviat la data de destinació definitiva i ha passat a ser de 2 anys.

UOB va demanar si aquestes places de complement d’horari no podrien encobrir en realitat una itinerància compartida, però els tècnics de Conselleria van argumentar que aquests docents no van presencialment a l’IEDIB. També ens van informar que s’ha de tenir la formació de l’any específic en el qual se sol·licita la comissió, perquè es va actualitzant i que va adreçada al professorat que ha fet aquesta sol·licitud.

UOB hi va votar a favor i l’esborrany de resolució es va aprovar per unanimitat.