UOB dóna suport a les mestres que reclamen la baremació de l’experiència a 0-3

Transcrivim la crida que hem rebut a Unió Obrera Balear:

Des de Menorca ens estem organitzant per demanar a Conselleria que a les properes llistes d’interins compti l’experiència docent de les mestres que treballem (o hem treballat) a escoles 0-3. Ara mateix no compta res, així que consideram just que compti, encara que sigui només la meitat, com és el cas de les concertades.

Desconeixem com està el tema a Mallorca i Eivissa, però pensem que hi pot haver altra gent en la mateixa situació que nosaltres, a qui pugui interessar afegir-se a la nostra demanda. Si coneixes algú que faci o hagi fet de mestra a un centre 0-3 que no depengui directament de Conselleria i que, per tant, la seva feina no li hagi estat reconeguda a les llistes d’interins, li podries enviar aquest missatge? 

Demanem que se’n faci el màxim de difusió per arribar al major nombre de persones possible. Per contactar amb les persones responsables d’aquesta reivindicació a Menorca, es pot fer al 676807650 (Noelia) o al 646398992 (Sonia).

Des d’UOB donam tot el suport a aquesta iniciativa i recordam que ho venim reclamant fa temps, la darrera vegada a les meses de 18 de novembre i 13 de desembre de l’any passat. També ho reclamam per a la baremació de les oposicions, com hem fet a la mesa de 4 de febrer d’enguany.