A la fi es penjaran les actes de les meses sectorials

Aquest dijous, 25 de juliol s’ha duit a terme la Mesa Sectorial extraordinària amb dos punts a l’ordre del dia.

Publicació de les actes de la Mesa Sectorial

– A la fi s’acorda la publicació de les actes de les meses sectorials un cop aprovades, fruit de la llarga i persistent reivindicació d’UOB. És previst que estiguin a disposició pública a la pàgina web de la Direcció General de Personal Docent.

– Aquesta mesura de transparència ha estat promoguda per UOB Ensenyament en considerar que tot tipus d’informació, posicionament o acord  manifestat en una reunió de la MSE ha de poder arribar de forma oficial i sense filtre a tots els docents que s’hi veuen representats.


 

Pròrroga de la resolució de tutorització per al curs 2019-20

– Es prorroga la resolució de tutorització d’interins per al curs 2019-20 per als qui han fet feina 30 dies seguits en un mateix centre públic de les illes Balears. Per al curs 20-21 s’ha de redactar una resolució  tenint el compte la tasca que faci el grup de treball i passant després per Mesa Tècnica i Mesa Sectorial.

– UOB Ensenyament ha defensat:

  • La declaració d’aptes en el procés de tutorització per a aquells que hagin complert fins al darrer dia lectiu del curs escolar almenys trenta dies, consecutius o no, de treball efectiu en un o diferents centres públics, seguint l’acord d’assemblea de març de 2019.
  • Donar prioritat a aquelles activitats d’inserció que representin un vertader pla d’acollida i un acompanyament al docent novell.

– També hem recordat la demanda a la DG de Personal Docent (Reunió del Grup de Treball de Tutorització de 15/4/19) de realitzar un estudi comparatiu entre els diferents sistemes de tutorització d’arreu de l’estat espanyol per tal de poder-lo analitzar i debatre. Es preveu que la propera reunió del grup es faci a finals de setembre o principis d’octubre.

Podeu consultar AQUÍ l’esborrany de la resolució.