INTERINS: cal fer el tràmit previ a la presa de possessió

Igual que l’any passat, els interins a qui s’haurà adjudicat una plaça per al curs 2017-18 hauran de realitzar el tràmit telemàtic previ a la presa de possessió abans d’incorporar-se al centre.

Aquest tràmit s’obrirà, segons Conselleria, a partir del dia 15 d’agost aproximadament i, un cop habilitat, hi podreu accedir clicant AQUÍ.

Els que tenguin plaça ja adjudicada per a dia 1 de setembre, hauran de fer el tràmit entre el 15 d’agost i l’1 de setembre.

Els interins que obtinguin plaça en les adjudicacions setmanals que comencin pel setembre, també hauran de fer el tràmit abans d’incorporar-se al centre.

Si no es fa aquest tràmit previ, no es pot prendre possessió de la plaça adjudicada.

El tràmit us guiarà a través de diferents pantalles, entre les quals:

  • haureu de confirmar les vostres dades personals
  • se us informarà a manera de recordatori sobre la plaça que se us ha adjudicat
  • podreu confirmar o modificar les vostres dades bancàries i el percentatge d’IRPF que voleu que us retenguin
  • s’indicarà si ja heu autoritzat o  no la Conselleria per a què gestioni la Certificació negativa del Registre Central de Delinqüents Sexuals. En cas que l’hàgiu d’entregar vosaltres mateixos, trobareu la informació necessària per a obtenir-la clicant AQUÍ
  • ja al final, se us presentarà un resum de les dades i s’indicarà si falta aportar algun tipus de documentació. Un cop revisat el resum, només faltarà clicar a “envia la sol·licitud”