La Conselleria no descarta que els directors nomenin interins per als plans d’innovació

Ahir horabaixa el cap del Programa de Gestió de Qualitat i Millora Contínua, Manel Perelló (Departament de Planificació i Centres), es va reunir amb representants de pares, associacions de directors i sindicats per informar sobre els centres seleccionats per als plans d’innovació pedagògica. El va acompanyar l’inspector Antoni Quintana en representació de la comissió avaluadora.

A la nostra pregunta de si la Conselleria ha adoptat cap postura respecte a la petició d’alguns directors de poder nomenar interins determinats per al segon any del pla, independentment de la puntuació, se’ns va contestar que ho veuen raonable i que “encara s’ha de discutir”. De moment, per tant, s’ha de continuar aplicant les bases de la convocatòria d’interins i respectar la puntuació obtinguda, i ja no en parlem de les comissions de serveis, que per llei són anuals.

Pel que fa als centres preseleccionats, finalment han estat 12 en lloc dels 10 previstos degut a un empat virtual a les darreres posicions, tal com preveu la convocatòria, i 27 han estat descartats. Els podeu consultar AQUÍ. Ara s’obrirà un període d’al·legacions.

També ens van facilitar els criteris de valoració aplicats i les orientacions per avaluar els resultats dels plans.

Segons se’ns va dir, aquesta informació es publicarà properament a la web de Planificació.