UOB assumirà la decisió de l’Assemblea de Docents sobre la vaga estatal de 9 de març

COMUNICAT DE PREMSA

Unió Obrera Balear, sectorial d’ensenyament, vol fer constar el següent davant la vaga d’educació anunciada per a 9 de març, convocada des de Madrid per la “Plataforma Estatal por la Escuela Pública” i secundada a les Balears pels sindicats STEI-i, CCOO i UGT:

Primer: UOB no pren decisions d’aquest calat en petit comitè ni segueix a toc de xiulet les consignes dictades des de Madrid. Segons la nostra opinió, les convocatòries de vaga han d’anar de baix cap a dalt i no a la inversa.

I segon: assumirem la decisió que prenguin al respecte les assemblees de centre, l’àmbit on els treballadors expressam lliurement i sense intermediaris el nostre parer, i que després vehicula l’Assemblea de Docents.

Palma, 27 de gener de 2017