Quins documents he de presentar si he superat el procés d’oposicions?

DOCUMENTS A PRESENTAR DESPRÉS DE SUPERAR OPOSICIONSLlicència Creative Commons CC BY-NC-SA 4.0 by UOB

Després de la publicació en el BOIB de la resolució de la directora general de Personal Docent que aprova la llista d’aspirants seleccionats (abans del 24 de juliol i de la qual n’informarem puntualment) tindràs 10 dies hàbils per presentar:

  1. Fotocòpia compulsada del títol exigit per a l’ingrés al cos.
  2. Fotocòpia compulsada del títol de formació pedagògica i didàctica.
  3. Fotocòpia compulsada del certificat que acrediti el domini de la llengua catalana (CCIP o CCS) .
  4. Fotocòpia del document nacional d’identitat vigent.
  5. Certificat mèdic oficial: vegeu la següent infografia: https://uob.cat/ensenyament/2023/06/20/sobre-el-certificat-medic/
  6. Declaració jurada, o promesa, de no haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap Administració pública, ni de trobar-se inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques.
  7. Les persones aspirants amb discapacitat han de presentar fotocòpia compulsada del dictamen, si no l’han presentat abans o no han autoritzat l’Administració per sol·licitar-lo.
  8. Certificació negativa del Registre Central de Delinqüents Sexuals, excepte els aspirants amb passaport espanyol que hagin autoritzat la Conselleria d’Educació per sol·licitar aquesta certificació i la consulta de les dades del DI.
  9. Sol·licitud d’ajornament de la fase de pràctiques, si escau.
  10. Declaració jurada de no trobar-se en cap de les causes d’incompatibilitat establertes per la normativa vigent.

IMPORTANT: s’ha de presentar tota la documentació malgrat que la tinguis reconeguda/allotjada al portal del personal. La raó principal és que tota la documentació es remet a Madrid perquè des d’allà és d’on t’anomenen funcionari/ària de carrera.

Per tal de contrastar i ampliar aquesta informació sintètica, et recomanam llegir atentament la base 9.2 de l’Annex 1 de les corresponents resolucions de les convocatòries d’oposicions ordinàries (https://www.caib.es/sites/oposicions23/ca/portada/archivopub.do?ctrl=MCRST14026ZI420792&id=420792) o d’estabilització (https://www.caib.es/sites/estabilitzacio/ca/concurs_oposicia_extraordinari/archivopub.do?ctrl=MCRST13426ZI408707&id=408707)

Registre: telemàtic o presencial. Haurem d’esperar que ho defineixin les corresponents resolucions.

Declaracions jurades dels punts 6 i 10 de la documentació a presentar: en cas que, finalment, la presentació sigui telemàtica, previsiblement, el tràmit donarà l’opció de marcar l’assentiment a aquestes declaracions. En cas contrari, haurem d’esperar a comprovar si les resolucions ens ofereixen els models o s’han de redactar personalment.


Us mantindrem informats

Enhorabona a totes i tots!