Aconseguim prioritzar les comissions de serveis per motius personals!

dfddf

La lluita solitària d’UOB Ensenyament contra els efectes a la mobilitat post estabilització comença a donar els seus fruits. Sembla que la Conselleria d’Educació i FP pren consciència de l’impacte que causarà el concurs excepcional de mèrits quant a les opcions de conciliació familiar i mobilitat dels actuals funcionaris de carrera.

Ja des del passat mes de desembre vàrem aixecar la llebre sobre aquesta qüestió arran de la inquietud que anàvem copsant entre els docents durant les visites sindicals a centres. Així les coses, vàrem decidir sortir al pas i demanar una reunió bilateral amb els representants de la Direcció General de Personal Docent per fer-los conscients del futur negre de les comissions de serveis per motius personals si no s’actuava al respecte.

Així les coses, hem pogut comprovar com l’Esborrany de la Resolució del procés d’adjudicació de destinacions provisionals inclou la petició d’UOB Ensenyament de prioritzar l’adjudicació de destinacions provisionals a aquells funcionaris de carrera que se’ls ha admès la sol·licitud de comissions de serveis per motius personals.

Conscients que aquesta és una primera fita en la lluita per racionalitzar l’impacte que produirà el concurs excepcional de mèrits en les opcions de mobilitat dels actuals funcionaris de carrera, la veritable clau de volta la tendrem en l’organització del concurs de trasllats d’àmbit autonòmic del proper curs 23-24. No afluixarem, teniu-ho ben per segur.