UOB mou fitxa. Tots units davant l’agressió a la companya de La Salle!

Prou de persecucions pel catalàLlicència Creative Commons CC BY-NC-SA 4.0 by UOB

Des del sindicat UOB Ensenyament hem sol·licitat la convocatòria urgent de la Comissió Permanent de la Junta de Personal Docent no Universitari per acordar la convocatòria immediata d’accions de suport a la companya de La Salle de Palma assetjada per part de l’extrema dreta espanyolista. Podeu llegir la carta AQUÍ.

Des d’UOB Ensenyament mai hem restat impassibles davant cap agressió perpetrada per l’extrema dreta colonialista i aquesta no en serà una excepció. Consideram que el cas de La Salle ha superat totes les línies vermelles que s’han de permetre en una vida en democràcia. Cal anar més enllà dels comunicats de premsa i les publicacions a Facebook, Twitter o Instagram.

En aquesta qüestió no hi ha d’haver lloc per a la divisió entre sindicats i la resposta ha de ser contundent i unànime. Per aquest motiu, tot i tenir les eleccions sindicals a tres dies vista, consideram que els sindicats han d’oblidar per un moment la lògica electoral i unir forces per donar resposta a una situació que no és la primera vegada que succeeix però que destaca per l’acarnissament i persecució a través de les xarxes socials a la qual ha estat sotmesa la companya de La Salle. 

Evidentment, si després d’haver cercat la unitat sindical la resposta que rebem no s’organitza de manera àgil i contundent, no dubtarem a emprendre accions unilaterals de condemna dels fets succeïts i de suport a la companya assetjada.