Un granet d’arena per a Ucraïna

Circular 249/2022

Com hem llegit en algun lloc, sembla surrealista que fa dos dies celebràvem als centres educatius el Dia de la Pau i avui ens trobam amb una guerra al costat de ca nostra.

Des d’UOB no volem ni podem passar de llarg davant aquest fet injust i cruel. Per tant, condemnam rotundament l’agressió del govern rus contra el poble d’Ucraïna, demanam que aquest conflicte s’aturi i exigim als governs europeus que s’impliquin en les negociacions per posar-hi fi i cercar una sortida negociada.

Tornant al principi i supòs que tothom coincidirà, tristement aquest és el moment de celebrar el dia de la Pau, contra aquesta guerra i contra moltes altres, algunes silenciades que no acaben mai. No restem impassibles davant la violència.

De ben segur als vostres centres ja heu duit a terme, o teniu pensat fer-ho, activitats per rebutjar la guerra a Ucraïna, guerra contra la qual, no ho oblidem, també hi està en contra, part de la població russa, injustament represaliada. UOB ensenyament us anima a sumar-vos a aquestes iniciatives: un minut de silenci, la lectura d’un manifest, activitats plàstiques,… -idees en teniu de bones i millors-. Si ens en feis arribar alguna imatge al nostre correu: ensenyament@uob.cat o per whatsap al 693745906, en farem difusió i us estarem agraïts.

Cridem junts que volem un món sense guerres.