UOB trasllada la pressió per la vaccinació de tots els docents al Parlament

A instàncies d’UOB Ensenyament avui Més per Menorca i El Pi, en la seva intervenció parlamentària, han demanat la vaccinació de tots els docents.

Podeu veure-ho aquí:

Després de les reiterades peticions d’UOB Ensenyament a Educació i a Salut, ens informen que ahir, dilluns dia 12, la Conselleria d’Educació va passar el llistat de tots els docents que treballen als CEPA a Conselleria de Salut per tal de passar a ser vaccinats.

UOB Ensenyament seguirà demanant que els docents de les EOI i ensenyaments de règim especial també siguin vaccinats a fi de garantir les condicions de seguretat sanitaria per a totes les companyes i companys i assegurar unes mateixes condicions de treball i d’ensenyament per a tots els centres.