Resum Mesa Sectorial Relació de llocs de treball de caràcter permanent

Aquest dematí ha tengut lloc una mesa sectorial de caràcter extraordinari per tractar la publicació de la Relació de llocs de treball de caràcter permanent corresponent al personal funcionari docent. Aquesta relació, no deixa de ser una transcripció de les plantilles orgàniques dels diferents cossos ja publicades durant el mes de gener. Les podeu consultar AQUÍ

El fet de tornar a publicar les plantilles orgàniques segons el format de Relació de llocs de treball respon a una exigència burocràtica per part de la Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització.

Des d’UOB hem recordat a Conselleria que volíem aclarir què succeïa amb les trentena i escaig de places orgàniques dels CEPA que han quedat bloquejades en el Concurs de trasllats d’àmbit estatal que està en marxa. Des de Conselleria ens han assegurat que aquestes places deixaran d’estar bloquejades a mesura que els centres requereixin places de les especialitats que han estat objecte del bloqueig. 

Una vegada més, hem tornat a demanar que aquesta informació arribés clara i concisa als CEPA per evitar malentesos o ferum de retallades. Per tot això ens hem abstengut a l’hora de la votació. Seguirem treballant amb els companys dels CEPA i atentes a l’evolució de les plantilles.