UOB requereix a TVE que rectifiqui les falsedats difoses a Informatiu Balear

UOB Ensenyament ha enviat el següent requeriment al centre territorial de les Balears de RTVE:

“Unió Obrera Balear, sectorial d’Ensenyament, en exercici del dret a la rectificació (Llei 2/1984, de 26 de març de 1984), exigeix a TVE que difongui íntegrament la rectificació següent a les paraules emeses a l’Informatiu Balear del passat dimarts 18 de juny ( http://www.rtve.es/alacarta/videos/informatiu-balear/informatiu-balear-18-06-19/5285779/ ):

Primer, no és cert que Unió Obrera Balear reclami “suprimir les oposicions a docents”. Els seus representants van explicar a la roda de premsa que UOB rebutja el model actual imposat per Madrid i aposta per un model propi que prioritzi la capacitat didàctica i pedagògica.

Segon, no és cert que “Unió Obrera Balear va ser la tercera força més votada a les eleccions sindicals després de STEI i ANPE”. Unió Obrera Balear va ser la segona força més votada amb 1.019 vots.

I tercer, no és exacte que UOB demani “nous espais a Menorca i Eivissa” perquè en aquestes illes encara no hi disposa de cap local.

La rectificació s’ha de difondre dins els tres dies següents a la recepció d’aquest escrit (Article 3 de la Llei 2/1984, de 26 de març de 1984 reguladora del dret a la rectificació)

Palma, 19 de juny de 2019″