Les places d’oposicions continuen essent 257

Representants de la Conselleria han dit avui que si no hi ha res de nou convocaran mesa sectorial per a divendres que ve, 3 de març, per anunciar el nombre de places d’oposicions, cossos i especialitats.

De moment, amb els pressuposts estatals de 2017 sense aprovar, les places que es podrien treure són les 257 que s’han tret oficialment a l’oferta pública d’ocupació, corresponents a les taxes de reposició de 2014 i 2015 (les de 2012 i 2013 es perderen perquè el PP no les va publicar). Les de 2016 estan pendents dels pressuposts i són les que servirien per arribar, com a mínim, a les 425 que preveia la Conselleria.

Si només es treuen 257 places, degut a la inoperància del PP a l’hora d’aconseguir aprovar els pressuposts, quedaran en evidència les paraules del secretari d’Estat d’Educació, Marcial Marín, que ahir diumenge va dir en una entrevista al diari Última Hora que les Balears podrien treure 850 places cada any, fins a les 2.550, sempre que “se aprueben los presupuestos generales del Estado“.

Tot plegat ens du un cop més a reafirmar-nos en la reivindicació de les plenes competències en educació, i també en economia, per no haver d’estar pendents contínuament del desgavell polític de Madrid.

(Per ampliar la imatge: clicau-la, clicau amb el botó dret del ratolí i “Visualitza la imatge”)