UOB Ensenyament lamenta la mort d’Eusebi Riera

 

Des d’UOB Ensenyament ens volem sumar a les mostres de condol per la mort del professor Eusebi Riera qui va ser professor de filosofia a l’IES Ramon Llull, centre del qual també en va ser el director entre els anys 1991 i 1998.

Recollim les paraules del nostre company Montserrat Alcaraz qui definia Eusebi Riera com un enamorat de la filosofia, “…un amor que, en un país mallat d’afany de lucre i superficialitat, havia de resultar incomprès. Sobretot per als qui han girat l’esquena a qualsevol projecte d’il·lustració, emancipació i compromís veritable”.

En aquests temps on cada reforma educativa cerca atemptar contra la filosofia, des d’UOB Ensenyament no ens estarem de reivindicar figures com les d’Eusebi Riera o Juanjo Pérez, companys de professió que de ben segur haurien posat el crit al cel davant el menysteniment curricular a què se sotmet de manera continuada l’assignatura de Filosofia.