Concurs de trasllats estatal 2020-2021 (algunes informacions sobre el tràmit telemàtic)

Ahir, dilluns 9 de novembre, es va fer una presentació guiada del procés telemàtic de la instància del concurs de trasllats amb la participació dels serveis informàtics de Conselleria i el diferents representants sindicals.

Els aspectes tècnics que varen destacar són:

1. Autenticació per dues vies: mitjançant CL@VE (ja sigui amb CL@VE PIN o CL@VE Permanente) o bé amb les credencials del GESTiB o Portal del Personal.

2. La modalitat de participació en el concurs de trasllats ja ve predeterminada i només es podran seleccionar altres modalitats si complim els requisits. De la mateixa manera, en cas de poder acollir-se a un dret preferent de centre o localitat/zona haurem de seleccionar-ho en aquest pas. Només ho podran seleccionar aquelles persones que compleixin amb els requisits establerts a la convocatòria.

3. Full de Barem. En cas de no estar d’acord amb la puntuació que se’ns ha assignat en algun dels punts o subpunts del full de barem haurem de fer constar la documentació que volem aportar en el quadre de text pertinent per a cada un dels subpunts. Per cada quadre de text on escriguem se’ns habilitarà al final del tràmit un espai per a la càrrega de fitxers.


IMPORTANT: la mida màxima del fitxer són 2Mb (2048Kb) i només s’admeten fitxers en format PDF.

En cas de voler aportar dos documents per a justificar una puntuació només es podrà adjuntar un sol fitxer, per tant s’han de fusionar els diferents PDF’s en un de sol.

En cas d’estar d’acord simplement hem de clicar allà on diu “Sí, estic d’acord…”

4. Llengua vernacle (full de barem). En cas de voler concursar a una Comunitat Autònoma on un dels requisits sigui una titulació de llengua vernacle (gallec, euskera, aranès) s’haurà d’especificar al quadre de text i adjuntar la titulació al final del tràmit.

5. Guardar llista i continuar tràmit. La llista ordenada de centres de preferència es guarda cada 10 centres introduïts.

Podeu consultar la resolució de la convocatòria AQUÍ

Quedam a disposició per resoldre qualsevol altre dubte.