Els alumnes de l’IES Josep Miquel i Guàrdia rebutgen els atacs de l’extrema dreta de ‘Vox’

Foto: menorca.info

ELS ADOLESCENTS ALCEM LA VEU!

Els alumnes de 4t d’ ESO de l’institut IES Josep Miquel Guàrdia estem en total oposició a la notícia que va sortir el dimarts dia 21 de gener. Volem alçar la veu per expressar el nostre absolut desacord davant les idees expressades a la notícia, ja que el partit polític “VOX”, va dir que l’alumnat de l’institut d’Alaior estàvem adoctrinats! Cal dir i deixar ben clar que el feminisme no és ” una guerra contra el hombre, la maternidad, la liberación sexual y en contra del patriarcado” com diuen ells, sinó que és una lluita per una societat més justa. Creiem que constar de reivindicacions feministes no s’hauria de condemnar com adoctrinament, tot al contrari, pensem que és l’única manera d’assolir una societat orientada cap a un futur on les dones i els homes siguin tractats com a iguals, com així mereixen. El feminisme no és una guerra o motiu polític per debatre o qüestionar, és el

principi fonamental que hem de donar per suposat dins una societat avançada com la nostra, i d’aquesta manera deixar enrere les formes indecents d’ideologies incorrectes i contràries al feminisme.

El futur no serà definit per les generacions anteriors, perquè amb l’avanç dels temps arriben nous motius que inspiren a les noves generacions, que en el seu moment seran la gent que governarà, i esperem que amb un criteri més humanitari que les idees antifeministes reflectides en les acusacions rebudes per l’institut.

El que representa el dibuix i les paraules escrites a una paret del centre, és sinceritat, respecte davant de tot i reivindicació a favor d’una societat futura molt millor que la que tenim ara. Quin problema teniu que els adolescents estiguem a favor del feminisme? A nosaltres no ens ha adoctrinat ningú, a més a més tot l’alumnat de l’institut hi va participar dibuixant i emmarcant la seva mà a la paret, demostrant així el seu acord a favor del feminisme.

Davant de cada acusació que qualsevol partit polític faci en contra de les coses que nosaltres trobem fonamental per un millor futur, es rebrà una contestació; en contrast a cada insult, una idea; i davant cada crítica, una confiança per un futur igualitari superior a qualsevol mena d’amenaça.

Encara que som menors tenim unes idees pròpies ja formades que no són fàcilment manipulables. Per tant, davant cada pintada que vulgueu eliminar serà una reivindicació més que tindreu al davant.

No ens cansarem!

 ALUMNES 4t D’ESO IES JOSEP MIQUEL GUÀRDIA.