UOB crida els docents a no col·laborar amb els comissaris polítics de ‘Vox’

COMUNICAT DE PREMSA

Segons publica Diario de Mallorca, Martí March obrirà les portes dels centres educatius a l’extrema dreta i pretén que els inspectors els faci de ‘cicerones’. Si la cosa tira endavant, la irrupció dels feixistes de ‘Vox’ a les aules començarà pel gener.

Recordam que Unió Obrera Balear va instar Educació a no permetre la entrada dels ultres a escoles i instituts, en aplicació de l’article 15.5 del Reglament del Parlament, pel qual el Govern pot denegar als
diputats “per raons fonamentades la visita a determinades dependències”. Les raons estaven més que fonamentades, atesa l’alarma que ja va generar dins els centres educatius el simple anunci de les intencions de ‘Vox’. Martí March, emperò, ha decidit que els centres educatius se sotmetin a la humiliació de ser fiscalitzats pels comissaris polítics franquistes de Jorge Campos i companyia.

Si finalment tenen lloc les visites, Unió Obrera Balear fa una crida als docents a no col·laborar, ni contestar cap pregunta, ni permetre la ingerència dels feixistes dins la tasca educativa, i els ofereix suport sindical si és necessari.

Palma, 20 de desembre de 2019