Avança la creació de la Comissió paritària de riscos laborals

 

Avui dematí s’han reunit per videoconferència els comitès insulars intercentres de seguretat i salut laboral del personal docent, per constituir la Comissió paritària del Servei de prevenció de riscos laborals i aprovar-ne el reglament. La Comissió estarà presidida per la Directora General de Personal Docent en funcions, i formada per representants de l’administració (en principi de les direccions generals de Personal i Planificació, servei de Provisió, Inspecció educativa, Ibisec i servei de Prevenció de Riscos Laborals de Personal Docent, aquest darrer com a assesor) i un representant de cadascun dels sindicats presents a les Juntes de Personal.

Es redactarà un acord de Govern semblant al de Serveis Generals i es durà a mesa sectorial. Els comitès intercentres insulars actuaran principalment per traslladar propostes a la paritària.

Pel que fa als locals del Servei de prevenció, han informat que el de Mallorca estarà situat al Polígon de So’n Castelló i s’està habilitant, el de Menorca és un espai de l’IBAVI que s’ha de remodelar, i a Eivissa encara s’ha de confirmar si es podrà fer on s’ha previst. El Servei de Prevenció anirà informant de les novetats a la Comissió paritària.