Mesa sectorial comissions de servei CEP, Centmat i Camp d’aprenentatge de Formentera

Divendres, 15 de març se va celebrar Mesa Sectorial en la qual es van tractar els esborrany de les diferents convocatòries de comissions de serveis.


Directors i assessors de CEP

– Es convoca una sola plaça de director, la del CEP de Calvià.

– També surten un total de 20 places d’assessors de formació permanent:

CEP
de Palma

3

CEP
d’Inca

2

CEP
de Manacor

2

CEP
de Calvià

4

CEP
de Menorca

4

CEP
d’Eivissa

3

CEP
de Formentera

1

– Procés de selecció:

  • Mèrits 
  • Projecte de treball (pla estratègic d’organització d’un CEP per als directors o disseny d’una formació en un centre educatiu per als assessors) i entrevista per defensar el projecte i debatre amb la Comissió de selecció. Per superar aquesta fase cal obtenir una puntuació mínima de 5.

AQUÍ i AQUÍ podreu trobar els esborranys d’aquestes convocatòries.

CentMat i Camp d’aprenentatge de Formentera

Es convoca una plaça per a funcionaris de carrera de secundària de l’especialitat de matemàtiques al CentMat i una altra per a funcionaris de carrera del cos de mestres per al Camp de Formentera

– Procés de selecció:

  • Mèrits 
  • Projecte de treball (organització, anàlisi de funcions, programació d’un dia de feina amb alumnes).Per superar aquesta fase cal obtenir una puntuació mínima de 5.

AQUÍ i AQUÍ trobareu els enllaços als esborranys de  les convocatòries




Aportacions d’UOB Ensenyament

– Valoració de mèrits ja registrats prèviament a l’inici dels terminis d’inscripció, encara que no apareguin al portal del personal.

– Proposta de nomenament extraordinari per a les places, en cas que no hagin quedat cobertes a partir del procés d’adjudicacions provisional, i no a dit.

– Publicació de les rúbriques que farà servir la Comissió de Selecció

Finalment, reiteram la petició que la Conselleria d’Educació i Universitat faci públiques les actes de les reunions de la Mesa Sectorial. A més a més,  valoram negativament que s’hagin modificat les causes d’exclusió dels tribunals sense passar per mesa i n’exigim la convocatòria.