El CEPA Son Canals, un dels centres amb amiant que no recompta l’IBISEC


Divendres explicàvem que l’informe que hem rebut de l’IBISEC no té en compte els centres on encara hi ha amiant i no s’hi ha intervingut, com es ve reclamant de fa temps. Arran d’aquesta notícia hem rebut la següent notificació dels companys del CEPA Son Canals:

  • En relació al fibrociment als centres docents (https://uob.cat/ensenyament.es/2015/09/la-conselleria-continua-sense.html) voldríem afegir que el CEPA Son Canals té un bon tros de teulada d’aquest material i la Conselleria ho hauria de saber, perquè fa devers 1-2 anys varen venir uns arquitectes de l’IBISEC i varen anotar totes les deficiències del centre, entre els quals hi havia la teulada de fibrociment. Gràcies

Un motiu més, per tant, per exigir a la Conselleria d’Educació que completi la seva informació.