UOB crida a una concentració de condemna pel docent mort per un alumne

COMUNICAT

Unió Obrera Balear crida tots els docents a concentrar-se demà, a les 11 hores davant els centres educatius, per condemnar la mort d’un docent de l’IES Joan Fuster de Barcelona a mans d’un alumne de 2n d’ESO.

Aquesta agressió no es pot entendre sense el procés de denigració i desprestigi de què han estat objecte els docents durant aquests quatre anys per part dels governs del PP, tant de l’estatal, amb la llei Wert, com del balear, que els ha criminalitzat, perseguit i expedientat. Quan un govern tracta d’aquesta manera un col·lectiu com el docent davant l’opinió pública, no és d’estranyar que sovintegin les agressions d’alguns pares i alumnes. Aquesta vegada, amb el resultat d’una mort.

Exigim al Govern del PP que repari totes les agressions verbals i administratives que ha perpetrat contra els docents durant el seu mandat, i que es comprometi públicament a vetllar per la seguretat dels docents.

UOB Ensenyament

Notícia: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/844744-un-professor-mort-i-quatre-ferits-per-latac-dun-alumne-amb-una-ballesta-en-un-institut-de-barcelona.html