UOB Ensenyament condemna la censura dels canals 33 i 3/24 perpetrada per Rajoy i Bauzá

UOB Ensenyament condemna la censura dels canals 33 i 3/24 perpetrada pels governs espanyolistes del PP, en primer lloc el de Mariano Rajoy a Madrid i en segon el del seu subordinat a les Balears, José Ramón Bauzá. És intolerable i una presa de pèl que el PP digui que la supressió d’aquests canals es deu a una manca d’espai radioelèctric, quan qualsevol pot comprovar la quantitat de canals que hi ha lliures o la mitja dotzena que ocupen els entabanadors del tarot, no cal dir que tots en castellà.

Per altra banda, com ja s’ha denunciat, impedir l’arribada de canals de televisió en la llengua de les Balears és un incompliment flagrant de l’Estatut d’autonomia, que estableix que “el Govern ha de promoure la comunicació, l’intercanvi cultural i la cooperació amb les comunitats i els territoris, pertanyents o no a l’Estat espanyol, que tenen vincles lingüístics i culturals amb les Illes Balears”.

Per acabar, UOB Ensenyament fa una crida a sumar-se a la protesta que tindrà lloc dijous migdia davant el Consolat de Mar.