Feina sense pressions inútils!


UOB Ensenyament va denunciar mitjançant una circular i una instància al registre de la Conselleria l’excessiva càrrega de treball que suposa per als correctors de les proves IAQSE l’avaluació i gestió dels resultats, així com el fet que el termini fos només fins al 30 de maig. Davant les queixes dels treballadors i la pressió exercida per UOB Ensenyament, l’Administració ha decidit ampliar el termini en una setmana (fins al 7 de juny).

Malgrat que UOB Ensenyament considera insuficient l’ampliació d’una setmana, valora positivament aquesta decisió com a mesura provisional però continua instant l’Administració a organitzar-se millor per evitar improvisacions, així com a tenir en compte altres reivindicacions que UOB Ensenyament ha fet en referència a aquestes proves (augment de les retribucions, reducció de la càrrega per cada docent, instruccions clares, concretes i iguals per a tothom, ampliació de terminis i canvi de dates).

Per altra banda, UOB encoratja als docents a denunciar qualsevol càrrega de treball excessiva que puguin estar patint i a mobilitzar-se en la defensa dels seus drets sociolaborals.

UOB Ensenyament continuarà lluitant, incansable, per alleugerir la càrrega laboral dels docents, que durant els darrers anys s’ha incrementat desproporcionalment, sovint amb tasques inútils i pobrament gratificades. Ni una passa enrere davant els abusos de l’Administració!

Palma, 16 de maig de 2024