Perill, Conveni

Compte amb les vacances pendents!

Davant del contingut d’una circular que una organització sindical de BMN ha publicat sobre el tema de les vacances pendents de 2017, UOB vol advertir del següent:

  • Les vacances són un dret irrenunciable dels treballadors. S’han de gaudir! S’atrevirà aquest sindicat a negociar el bescanvi de les nostres vacances? Que ho provi!
  • No us refieu de res ni de ningú. Les vacances, son vostres! Aviat ens canviaran d’empresa i, per ventura, canviaran els caps immediats i també algunes normes a nivell intern. El que us hagin dit abans, s’ho endurà el vent. Us recomanam picar d’immediat totes les vostres vacances pendents al portal de l’empleat i esperar esdeveniments.
  • Les vacances anuals s’han de gaudir durant l’any natural al que corresponen. I si no pot ser, ja ho diran.

Per més que hi hagi aprofitats en simbiosi amb la direcció que somiïn en disposar de tots els vostres drets laborals, hi ha altres sindicats que lluitaran sense defallir per defensar-los.

  2017-11-16 – El director de relacions laborals de BMN ens ha confirmat que l’empresa, com ara fa un any, allargarà fins dia 28 de febrer de 2018 la possibilitat d’agafar els dies de vacances 2017 encara pendents per necessitats del servei. Atesa la manca d’instruccions al respecte, però, recomanam, si s’escau, agafar en primer lloc i dins el 2017 els dos dies MiFID d’enguany derivats de l’acord de compensacions de 8 de novembre.