Tenim la poció màgica

Final de campanya!

La nostra intenció és acabar la campanya electoral, com de costum, amb el tradicional “Sabíeu que…” de coses que passen, i una nota d’humor.

Idò, ja que altres sindicats han tret coses de Bankia…

Sabíeu que…

…hi ha sindicats que comparen aquest ERO de CaixaBank, amb un ERO de fa gairebé cinc anys, en una entitat intervinguda per l’Estat i servida en safata?

…en bona mar, tothom és bon mariner?

…que és tot un honor que en tot el paper d’embolicar arengades que ha enviat un sindicat, només puguin anomenar UOB en l’ERO de Bankia de 2018?

…en aquell ERO, a Balears, no hi va haver cap acomiadament forçós, segons el que havíem previst, i UOB va poder fer el seu paper de fiscalització, control i protecció de les persones afectades?

…no recordam a cap d’aquests sindicats de pell prima ajudant-nos a aguantar la pancarta, ni en la vaga promoguda per UOB al maig de 2013, contra les pretensions de BMN; ni al gener i febrer de 2018, contra les pretensions inicials de Bankia?

Canets UOB
Els canets d’UOB quan llegeixen segons quins arguments

I passant a CaixaBank, que és el que ARA importa…

Sabíeu que…

…n’hi ha que es pensen que quan compres (o et col·loquen) un pack de coses ja t’han d’agradar (i has d’estar conforme amb) tots els ítems que el componen?

…que l’adequació progressiva tal com es va IMPOSAR, i la posada a ZERO PATATERO de l’antiguitat a efectes de les dues pagues de fidelitat, no tenen un pase?

UOB va demanar subscriure separadament l’ERO i l’ALI, i els del sempre s’ha fet així digueren que NO?

…a CaixaBank, en el mandat de LA fusió que ara tancam, hi ha sindicats que han actuat contra natura, tot maniobrant amb la patronal per arraconar altres sindicats, (només) pel fet que aquests procedien (només) de Bankia?

…aquesta discriminació per raó d’origen és un molt mal rotllo?

…no tenir clar on és (i qui tens a) la trinxera social és un mal negoci per als treballadors?

…abans de (i durant) l’ERO tot eren flors i violes, perquè ens havien de menester per a les històriques mobilitzacions de l’estiu de 2021, i entrada la tardor tot va ser un si te he visto, no me acuerdo?

…hi ha sindicats que se disculpen a davant dels representants patronals pel fet d’exercir un dret constitucional?

…com cada quatre anys, n’hi ha que recorren a males pràctiques per fer les llistes electorals?

…l’empresa no ens fa arribar la informació del vot per correu de què disposa, com a intermediària “per ajudar les Meses”, en un clar exercici d’obscurantisme?

…en aquesta campanya, algú/alguna ha volgut fer de superagent secret, escampant textos apòcrifs per davall les portes, tot pensant haver fet un ou de dos vermells?

…el que l’inefable Max Smart no sap és que els copia-aferra-imprimeix de vegades conserven, de vegades eliminen, caràcters especials (formats, emojis…) del mitjà original, resultant tot plegat en una (volguda o no) manipulació en el tractament?

…eliminar la capçalera descontextualitza?

… la llibertat d’expressió i sindical és irrenunciable?

…a CaixaBank hi ha una guerra a matadegolla entre dues forces sindicals (i UOB no és cap d’elles) que competeixen pel mateix espai orbital?

…que aquesta guerra no és bona per al sindicalisme, i a més a més té danys col·laterals que patim tots?

…tot i aquest caliportal, som vius perquè som vius?

…cada dia que passa és més aplicable allò de Estan locos, estos romanos, però li pesi a qui li pesi, UOB té el secret de la poció màgica?

…després de l’escrutini i actes de 30N, UOB serà un sindicat implantat a CaixaBank, S.A., AMB TOTES LES DE LA LLEI (fins ara, perquè veníem “de la fusió”), i que com més representativitat tinguem, més riurem?

Canets UOB
Els canets d’UOB quan llegeixen les coses que passen

RECORDA TRES COSES CLAU, I VOTA UOB!

PRIMERA. ELS SINDICATS MAJORITARIS, D’ENTRADA, JA TENEN GARANTIDA LA CONDICIÓ DE MÉS REPRESENTATIUS A CAIXABANK.

TENIR 200 DELEGATS, O TENIR-NE 190, NO ELS AFECTA SUBSTANCIALMENT.

SEGONA. UOB NOMÉS ES PRESENTA A LES ILLES BALEARS, I NO ASPIRA A SER MAJORITARI, PERÒ SI A ASSOLIR UN PES ESPECÍFIC REPRESENTATIU SUFICIENT.

TENIR UN DELEGAT MÉS O MENYS, AMB EL PA QUE S’HI DONA A CAIXABANK, POT AFECTAR SUBSTANCIALMENT (PARLAM PER EXPERIÈNCIA!).

TERCERA. CAL QUE UOB TINGUI ULLS PER TOT, PER PODER INTERVENIR QUAN CALGUI EN DEFENSA DE LA PLANTILLA, CONTINUAR L’OPOSICIÓ AL “SEMPRE S’HA FET AIXÍ” I PODER ESTAR AL SEMPRE AL TEU COSTAT, FENT FEINA PER MILLORAR!

PER AIXÒ, COM MÉS REPRESENTATIVITAT OBTINGUI UOB, MÉS PODRÀ FER, I A BALEARS CADA VOT COMPTA!


Si vols INDEPENDÈNCIA i TRANSPARÈNCIA…

Si vols seguir rebent informació EN PUNT i SENSE FILTRES de tot el que passa a CaixaBank…

Si vols que et defensi un equip JOVE, DINÀMIC, VALENT i LLIURE de companys i companyes…

Si vols que un sindicat com UOB pugui FISCALITZAR el que ens cuinin a CaixaBank…

Si vols SEGURETAT i COMPROMÍS (amb Balears)…

EL 30N, VOTA GARANTIES I CONFIANÇA!

VOTA EQUIP DE FEINA!

VOTA UNIÓ OBRERA BALEAR!

Sempre al teu costat, fent feina per millorar!