La veu de la plantilla

La veu de la plantilla (Junta General Accionistes Bankia)

El proper 22 de març, UOB serà a la Junta General d’Accionistes de Bankia, a celebrar a la ciutat de València, en la doble condició de sindicat amb implantació a Bankia i d’accionista de la societat.

En el passat eren els Consellers Generals en Representació del Personal els qui defensaven els treballadors a l’Assemblea General i als òrgans de govern delegats, fent sentir la seva veu ferma, valenta i clara (per exemple, oposant-se en bloc, públicament, a les fusions que serviren per, pas a pas, dissoldre la caixa d’estalvis). Avui en dia, és el sindicat qui recull el testimoni per, també des de l’àmbit institucional de Bankia, ser la veu de la plantilla.

Si ets accionista de Bankia, no tens previst d’assistir a la Junta però vols reforçar la veu d’UOB, emplena i envia’ns el document de delegació a “9583 UOB” o contacta’ns per qualsevol d’aquestes vies.