Once more unto the breach, my friends, once more!

Aturades parcials

Convocam tota la plantilla de Bankia a secundar les aturades parcials previstes per als dies 5, 6 i 7 de febrer, de 8.15 a 8.45 hores. Encoratjam, doncs, totes les treballadores i treballadors a sortir del seu centre de treball durant aquest temps, i explicar a la clientela possiblement afectada els motius de l’aturada que, com és sabut, rauen en la defensa dels llocs de feina.

En aquest enllaç teniu un avís informatiu per disposar al centre de treball, en llocs visibles, i en aquest altre enllaç un document adreçat a tota la ciutadania per lliurar en mà els dies de les aturades parcials, a l’exterior del centre de treball. (A la versió en castellà d’aquesta entrada web teniu disponibles les versions en castellà d’aquests documents.)

Concentració

Dia 5 de febrer: convocatòria de concentració de tota la plantilla, de les 17.30 a les 18.30 hores. 

Llocs de concentració:

  • Palma: Av. Alexandre Rosselló, 23
  • Madrid: Paseo de la Castellana, 189 Torre Bankia
  • Múrcia, Gran Vía Escultor Salzillo, 23
  • Granada: Puerta Real (Edificio Costales)
  • València: Pintor Sorolla, 8 (a les 18 hores)