MiFID II

El MAF de la UIB, ara amb MiFID II: convalidacions amb el GEF!

Recentment, la UIB ha obtingut la certificació de la CNMV en relació a la MiFID II, per al Màster en Assessoria Financera i Gestió Patrimonial, títol propi de la UIB (60 ECTS).

Des d’UOB hem propiciat el contacte de la direcció del Màster amb la direcció de Bankia, per fer avinents els avantatges d’aquests estudis tant per a l’empresa com per als treballadors:

  • L’obtenció de la certificació MiFID II
  • L’obtenció d’una qualificació de postgrau professionalment molt interessant
  • La possibilitat d’adaptar els continguts i el format del Màster a les necessitats d’entitats financeres i els seus treballadors
  • La convalidació, impulsada per UOB i atesa per la direcció del Màster, d’aproximadament el 50% de crèdits per a aquells treballadors que varen superar el curs de postgrau de Graduat en Gestió d’Empreses Financeres (GEF), curs que era ofertat als treballadors de Sa Nostra en col·laboració amb la UIB

El Màster iniciarà properament la seva 5a edició. Trobareu informació detallada en els enllaços següents: http://www.fueib.es/curs/maf i http://maf.uib.cat/.

L’acció d’UOB obri possibilitats i aconsegueix beneficis per als treballadors. Si hi estau interessats, consultau-nos. Restam a disposició.

Nota: Amb BMN ja es varen fer accions tendents a donar valor als estudis del GEF, però no vàrem constatar interès per part de la direcció del banc.