¡Espabile, Fernández!

Incentius?

La darrera circular interna de BMN sobre els incentius especials d’assegurances representa una nova escalada del classisme i els discrims territorials a BMN. Per què els objectius de les oficines procedents de Sa Nostra han de ser superiors als de la resta per obtenir un mateix incentiu? Que les aliances amb diferents companyies asseguradores afectin la butxaca de plantilla elevant els llistons en els indrets geogràfics on el cost de la vida està molt per damunt de la resta és indigne i pervers, més si afegim que, segons les taules que s’ha empescat la Direcció, obtindran la targeta regal només 10 treballadors d’oficina front 66 directors d’oficina i, atenció, 15 directors regionals! Aquestes desproporcions, incentiven o desmotiven?

Sempre hem defensat que els incentius eren incompatibles amb una situació de regulació d’ocupació com la que tenim en curs (de moment, fins a 31-12-2017). Si hi ha pressupost per a incentius, perfecte, però abans haurien d’aixecar la reducció salarial i tornar a fer aportacions al pla de pensions! D’altra banda, les unitats productives, els equips de feina, són les oficines i els incentius haurien de ser universals en aquest àmbit.

Remero