Daisy, Daisy, give me your answer do

La direcció territorial pròpia, a l’encant

Ahir Antoni Serra va presidir una reunió a Son Fuster. Un dels missatges donats, que rebotam a tots els polítics i càrrecs públics de les Illes Balears que encara estan instal·lats en allò de ‘en el seu moment es va fer el que es va poder’, és que la part de BMN-Sa Nostra no té per segur comptar amb direcció territorial pròpia dins Bankia. Hi ha prou volum de negoci i número d’oficines, però falla el número de clients. Per què és així?

És d’un cinisme escandalós que la Direcció es queixi de la pèrdua de clients que ella mateixa ha provocat amb les seves polítiques comercials, cada vegada més allunyades de les que practicava la Caixa d’Estalvis i Mont de Pietat de les Illes Balears.

Un fiasco en aquest sentit seria imputable (1r) a la direcció de BMN que ha malmès la històrica quota de mercat de Sa Nostra i (2n) als polítics i càrrecs públics que varen deixar en mans foranes 130 anys d’història de la institució financera de referència a les Illes Balears. La plantilla i el conjunt de la societat poden ser novament víctimes de la mala gestió!