Comitès IB

Indesinenter!

Primer, t’ignoren; després, se’n riuen de tu; llavors, t’ataquen; aleshores, guanyes.

– Mahatma Gandhi

UNIÓ OBRERA BALEAR (UOB) ha guanyat de manera clara les eleccions sindicals del 28N, celebrades a BANKIA, a totes i cada una de les meses de les Illes Balears, tot obtenint la MAJORIA ABSOLUTA als dos Comitès (carrer Ter i oficines) i assolint amb escreix la totalitat dels objectius proposats!

Les urnes han decidit quin model sindical vol la plantilla de les Illes. En conseqüència, des d’UOB exercirem la responsabilitat derivada del resultat electoral. Volem agrair la confiança rebuda. En acabar aquest mandat, el nostre equip durà 32 anys ininterromputs de majoria absoluta en els Comitès dels Serveis Centrals i Oficines!

Som a disposició. Oberts a aportacions, suggeriments i crítiques que puguin millorar la nostra funció. Sense retre l’esforç, incansablement… INDESINENTER!

MOLTES, MOLTES DE GRÀCIES!

SOM I SEREM UNA MATA DE JONC!

E si nengun me demana: En Muntaner, quin és l’exempli de la mata de Jonc? Jo li respon que la mata de jonc ha aquella força que, si tota la mata lligats ab una corda ben forts, e tota la volets arrencar ensems, dic-vos que deu hòmens, per bé que tiren, no l’arrencaran, ne encara con gaire més s’hi prenguessen: e si en llevats la corda, de jonc en joc, la trencarà tota un fadrí de vuit anys, que sol un jonc no hi romandrà.

– Ramon Muntaner Crònica (any 1325)

Els Comitès: MAJORIA ABSOLUTA!

Comitès IB

Resultats Xarxa:

Resultats 28N Xarxa

Resultats Son Fuster:

Resultats 28N Son Fuster