Tenim la poció màgica

Fi de campanya! Sabíeu que…?

Per acabar la campanya amb un toc d’ironia i humor recuperam el nostre clàssic format…

Sabíeu que…?

…tant de dir, aquests anys passats a BMN, que “havien tornat els cuadros” (quan criticàvem les actuacions d’un sindicat presumptament de classe), al final ha estat ver, i per partida doble? (No vols brou?…)

…un s’ha passejat per les oficines sense parar esment que l’ús que fa de dades personals, retributives, sensibles, incomoda molts de treballadors?

…també incomoden comentaris sexistes sobre presumptes cicles professionals pels que passen les dones… per ser dones?

…els segles es veu que no passen, per a alguns?

…els dos cuadros no s’avenen gens?

…hi ha soviets i blancs que encalcen el correu del tsar que, diuen, arriba de Madrid?

…com cada quatre anys, n’hi ha que han hagut de fer l’ullastre esbrancat per muntar una llista electoral?

…n’hi ha que han demanat als seus candidats els contactes PERSONALS per dedicar-los a fins sindicals?

…com cada quatre anys, les llistes d’UOB, construïdes des de la base, no han tingut cap incidència ni renúncia?

…un sindicat va manifestar a davant de RRHH i l’estorament d’altres sindicats, que el cal fer per evitar els problemes de gestió de les oficines desplaçades és tancar-les i enviar l’autobús?

…també justifiquen el pressing soterrat d’un director de zona que envia ordres a qualsevol hora? (desconnexió laboral, m’has dit?)

…dient aquestes coses, sense cap contenció, poden donar a pensar que són un satèl·lit de la direcció?

…Telefònica acaba de signar un document d’intencions per assolir la desconnexió laboral?

…vàrem convidar a una trobada un delegat d’un altre sindicat, essencialment per conèixer-lo i presentar-nos, i encara l’esperam?

…el seu sindicat ens va posar fa anys una querella en què ens demana dos anys de presó… per escriure? (Què li farien a en Valtònyc? I a Julian Assange?)

…com que el sindicat (UOB) no era jurídicament encausable, varen anar personalment contra un company nostre?

…el judici se va celebrar als jutjats de Via Alemanya, el passat 20 de setembre, sense participació del Ministeri Públic, i no va venir a donar la cara in situ ningú d’aquell sindicat?

…en Manuel Náñez (ex Relacions Laborals BMN) i delegats sindicals (UGT, SESFI i ara ex-SESFI) que en el seu dia signaren els acords d’externalització en frau de llei a BMN i tots els acords en matèria de plans de pensions, varen ser els testimonis de l’acusació?

…l’advocat de l’acusació (vingut aposta de Múrcia) va venir a dir a l’al·legat final que el que calia era tancar-nos la boca d’una vegada per totes? (muts i a la gàbia!)

…SESFI, 2n sindicat de BMN en representativitat, ha manifestat recentment per escrit que va percebre fons de BMN per import de 47.500 euros, en tres anys (2015, 2016, 2017)?

…encara esperam que UGT (el 1r sindicat en representativitat a BMN) expliqui si va cobrar, i quant, de BMN, durant aquells anys?

…en virtut de la transparència, sobretot amb els seus afiliats i candidats, UGT hauria de publicar quines ‘activitats sindicals’, reals i concretes, varen finançar amb tants de doblers?

UOB no va percebre ni un velló d’aquest ‘finançament’ de BMN, durant aquells anys, període de considerable litigiositat amb BMN?

…hi ha persones que justifiquen la seva presència en llistes d’un sindicat (dels finançats per BMN) perquè volen ‘pluralitat’? (Això és tot un clàssic!)

…emprar la paraula PLURALITAT sense parlar immediatament després de la necessària UNITAT sindical vol dir concedir a l’empresari l’avantatge del divide et impera? (l’empresa és UNA veu, els sindicats DIVERSES veus.)

…tot i aquest caliportal, som vius perquè som vius?

…el súmmum del cinisme després de patir les dues campanyes de fons garantits és que l’empresa digui que els treballadors ho hem “enfocat malament” i hem “creat falses expectatives”?

…el funnel, que hauria de ser una eina d’ajuda, s’ha convertit en el símbol de la llei de l’embut (els que comanden imposen als més febles obligacions que ells no acompleixen o no ajuden a acomplir)?

…cada dia que passa podem dir més alt i clar allò de estan locos, estos romanos?

…pesi a qui pesi, UOB guarda el secret de la poció màgica? (l’ABC del sindicalisme)

RECORDA ELS DOS MISSATGES CLAU!

1. SI UOB ACONSEGUEIX UNA MAJORIA SUFICIENT ALS COMITÈS DE BALEARS, TINDRÀ ULLS, VEU I VOT PER TOT I PODRÀ INTERVENIR QUAN CALGUI DEFENSAR LA PLANTILLA!

2. LA UNITAT D’ACCIÓ DELS DOS COMITÈS DE LES ILLES BALEARS ÉS MOLT IMPORTANT! PENSA-HI!

Si vols seguretat i compromís…

EL 28N, VOTA UOB!

UOB, sempre al teu costat, fent feina per millorar!