Once more unto the breach, my friends, once more!

Continuem les mobilitzacions!

Once more unto the breach, dear friends, once more;

Henry V – William Shakespeare

ERO de Bankia: així, no!

Davant la immobilitat de l’empresa, no permetent l’avanç de les negociacions, la totalitat de les organitzacions sindicals amb representació a Bankia: CCOO, ACCAM, UGT, SATE, SESFI, CGT, ASIP, UOB i ACB, convoquen les següents accions addicionals a la concentració de delegats i delegades duta a terme dia 30 de gener:

  • Dia 5 de febrer: convocatòria de concentració de tota la plantilla, de les 17.30 a les 18.30 hores. Llocs de concentració:
    • Palma: Av. Alexandre Rosselló, 23
    • Madrid: Paseo de la Castellana, 189 Torre Bankia
    • Múrcia, Gran Vía Escultor Salzillo, 23
    • Granada: Puerta Real (Edificio Costales)
    • València: Pintor Sorolla, 8 (a les 18 hores)
  • Dies 5, 6 i 7 de febrer: convocatòria d’aturades parcials, de les 8.15 a les 8.45 hores.

Ja s’han remès per correu electrònic documents informatius per disposar als centres de treball, per informar els clients dels motius que ens duen a aquestes aturades.

Esperam la vostra participació, perquè ara és el moment de dir-li a Bankia Així, no!

Madrid, 30 de gener de 2018

Crida

Les companyes i els companys de Menorca i Eivissa i Formentera estaran ben representats per la plantilla de Mallorca, a la que cridam a concentrar-se en massa el proper dia 5, a Palma, a les 17.30 hores, en defensa del lloc de feina de totes les treballadores i treballadors de Bankia-BMN-Sa Nostra.

El sindicat encarregat de l’enviament ja ha remès per correu electrònic els cartells per disposar als centres de treball amb l’horari de les aturades parcials pels dies 5, 6 i 7 de febrer.

Entenem, i així ho vàrem manifestar als sindicats amb antelació més que suficient, que la seva redacció és incompleta, perquè el que està damunt la taula no és només una retallada de drets, sinó acomiadaments i mobilitat geogràfica. Pensam que la clientela té dret a conèixer amb exactitud els motius de les accions de protesta.