Bankia es menja BMN

Ja ens han venut?

El sindicat SESFI (l’aliat ACCAM pensa el mateix?) no amaga gens, vista aquesta notícia de premsa (amb negreta inclosa), quins col·lectius defensa:

En el sindicato Sesfi que junto a Accam son las centrales mayoritarias en ambas entidades con un 27% de representación, adelantan que defenderán el empleo y el mantenimiento de los dos servicios centrales que BMN tiene en Murcia y Granada, surtidos con más de 200 trabajadores cada uno y que son herencia de las sedes sociales a las que pertenecían dos de las cajas originales que conformaron el grupo bancario.

Parlen amb caràcter exclusiu? Perquè per si no ho saben a Palma i a Madrid també hi ha treballadors adscrits a seus centrals de BMN. En el cas de Madrid aquest ‘oblit’ és encara més alarmant, perquè SESFI va obtenir representació al corresponent Comitè d’Empresa. Si realment és un oblit o una declaració d’intencions, el temps ho dirà, però en un moment de màxima expectació i sensibilització com l’actual els sindicats (més que prodigar-se d’aquesta manera) haurien d’actuar amb equivalent cautela.

De part nostra, informam que UOB mai no ha actuat amb sectarisme en cap negociació.