esperant una reunió, encara

La Direcció de BMN no respon les demandes de diàleg

Des del passat mes de juliol que UOB està demanant la convocatòria d’una Mesa Laboral a BMN per tal de tractar tot de temes pendents que necessitaven d’una resposta empresarial prèvia a la fusió amb Bankia, cosa que equival a l’extinció de BMN. Ens consta que hi ha altres sindicats que també han demanat reunió.

Per exemple, volíem que es tractàs la renovació de les excedències retribuïdes del 50%, les antiguitats pendents de liquidar, les compensacions per la formació MIFID II, entre altres. Tractar els temes laborals amb transparència i bona fe posa fre al rum-rum i facilita un ambient de treball positiu a tots els nivells. Tot el contrari de la in-cultura empresarial instaurada per la Direcció de BMN des que aquesta va agafar les regnes de la societat central del SIP-RIP!

Falten dos dies perquè se celebrin les Juntes Generals d’Accionistes de Bankia i de BMN, i la Direcció de BMN no dóna senyals de vida intel·ligent. L’autoritarisme i el mantenella y no enmendalla: dues característiques que la Direcció de BMN enarborarà fins a l’extinció.