UOB és una mata de jonc (31)

Benvinguts a la web d’Unió Obrera Balear

Per tal d’oferir un millor servei als seus afiliats, el sindicat ha desenvolupat aquesta nova pàgina web, apta per a visualitzar en dispositius d’escriptori o mòbils, adaptable al tamany de la pantalla de visualització emprada per l’usuari.

A l’esquerra d’una pantalla d’escriptori (o bé a la part superior dreta en pantalles petites) s’hi troba el menú principal amb què podreu accedir a les diferents àrees de la web. Per facilitar la navegació, en la versió d’escriptori aquest menú queda ancorat a la seva posició.

La pàgina d’inici està formada per les següents seccions principals: entrades destacades (canviants segons la conjuntura), darreres entrades del bloc i un selector de categories per filtrar les entrades segons uns criteris de classificació definits segons les necessitats. Per trobar entrades concretes, a més del selector podeu emprar el cercador que trobareu a la part inferior del menú principal.

De la seva banda, el bloc (‘Totes les entrades’) conté les entrades que es van afegint a la pàgina web, ordenades cronològicament.

Categoria: Tot